Джулия Робъртс е една от звездите, които са любими на всички,

...
Джулия Робъртс е една от звездите, които са любими на всички,
Коментари Харесай

Защо Джулия Робъртс крие от децата си коя е и твърде интересните ѝ методи на възпитание, които впечатлиха света:

Джулия Робъртс е една от звездите, които са обичани на всички, без значение от възрастта. Чаровна, красива, самоуверена, тя е жена, почтена за подражателство във всичко.

Както се оказва, възпитанието на децата също е нещо, което Джулия владее до съвършенство. Хубавата жена  стана майка в зрелост. 51-годината актриса има извънредно твърди възгледи за метода, по който да възпитава децата си.

Актрисата е майка на 14-годишните близнаци Хейзъл Патриша и Финеъс Уолтър и 11-годишният Хенри Даниел. Тийнейджърите се радват на щастливо детство, тъй като известната им майка е решила да ги отбрани и ги държи надалеч от работата и славата си. Между другото, от ден на ден международни звезди одобряват сходно решение. И може би има за какво.

Децата на Робъртс, която се прочу около ролята си в паметната лента от 90-те „ Хубава жена “, не знаят, че майка им е международна звезда. Въпреки че може да се похвали с доста награди и постоянно се появява на аления килим, за Хенри, Хейзъл и Финеъс тя е просто мама. Джулия сама е избрала анонимността, с цел да могат малчуганите й да имат обикновено детство. Може би и по тази причина доста рядко се появява по всемирски събития в компанията на фамилията си.

 Джулия Робъртс със фамилията си

Актрисата признава, че децата й дълго време не са знаели с какво се занимава майка им. Когато пораснат и създадат умишлен избор какви желаят да станат, ще могат в детайли да се срещнат с кариерата й. Тя не желае имиджът й на звезда да повлияе по някакъв метод на връзките в фамилията и желае за тях да си остане просто обичаната мама.

Въпреки натоварения си график, Джулия не е трансферирала цялата отговорност върху развъждането на децата на бавачка и сама взе участие във възпитанието им. Наскоро даже призна, че е доста строга майка, а сериозното й лице е самобитно наказване за малчуганите.

 Джулия Робъртс с децата си

„ Имах шанса да се омъжа за мъжа на живота си и имам три невероятни деца. Но аз съм строга майка. Не си изпускам нервите, само че за мен е значимо децата да знаят какви са границите, които не трябва да минават. Ако създадат някоя пакост обаче, в никакъв случай не прибягвам към санкции. Предпочитам да беседвам с тях. Пък и си мисля, че моето съществено изражение е задоволително огромно наказване за тях “, призна тя в свое скорошно изявление.

 децата на Джулия Робъртс

Актрисата прибавя, че се старае да научи децата да оказват помощ у дома и да придобият куп други потребни привички, които ще им бъдат потребни в живота. „ Не желая нито един от тях да има тежко детство като моето, само че те би трябвало да могат да си оправят леглото, да си перат облеклата и да си подготвят нещо за ядене. Това са доста значими умения, които ще им послужат в живота. Те би трябвало да имат собствен личен опит “, безапелационна е звездата.

В дома на Робъртс е забранено използването на всевъзможни мобилни джаджи. Дори и гостите на децата й са длъжни да изключат мобилните си телефони, прекрачвайки прага на дома й.

Самата тя няма нито Facebook, нито Инстаграм, нито Туитър. Това, че не е дейна в мрежата, напълно не значи, че е изгубена за света.

 Джулия Робъртс

Най-голямото предпочитание на звездата е да бъде добър образец за наследниците си. Тя не стопира да им демонстрира по какъв начин да преодоляват компликациите, да побеждават, да бъдат мощни и търпеливи.

Децата й нееднократно са ставали очевидци на това по какъв начин хората я разпознават на улицата, само че наподобява тя е съумяла да ги защищити от пагубното въздействие на славата.

Робъртс споделя, че разполага с цяла музикална тайфа, защото всички у дома са влюбени в музиката. Имат си цигулар, виолончелист и тромпетист, само че до момента никой не е изразил предпочитание да стане артист.

Понякога на Джулия напряко не й се има вяра, че има три деца, само че споделя, че е щастлива, че преди да ги роди, е имала 20-годишна кариера в киното. Тя не желае да трансформира наследниците си нито в дребни гении, нито в артисти, нито в предприемачи. Въпреки това те обичат учебното заведение и мислят доста за уроците си, изключително за математиката.

Когато актрисата напуща дома си дружно с децата, гледа да остане незабелязана. Понякога даже й се постанова да се маскира, прикривайки лицето си зад огромна шапка и слънчеви очила.

За ваканциите си избира уединени места и постоянно всички дружно отиват в фамилното ранчо в Таос, Ню Мексико. Робъртс не скучае по светските мероприятия и се усеща същински щастлива, когато е в компанията на най-близките си хора.

През 2002 година Джулия Робъртс се омъжи за оператора Даниел Модър, с който се срещна на снимачната площадка на „ Мексиканеца “. След две години – през 2004 година, им се родиха близнаци, а три години по-късно на бял свят се появи и синът им Хенри.

Модър е втори брачен партньор на актрисата. В периода 1993-1995 година тя бе омъжена за артиста и създател на песни Лайл Ловет.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР